Merlinhardver

Programozható RGB kábelek a Lian Li-től! – Computex 2018

2018-06-06

Lassan nem telik el hónap egy formabontó RGB alkatrész vagy periféria bemutatása nélkül. Ezt a Lian Li most kapásból a hónap elején letudta, hiszen a 2018-as Computex-en bemutatásra került a legújabb őrületük, a vezérelhető RGB világítással ellátott, a Lian Li Strimer RGB névre keresztelt tápegység kábelek!

Lian Li RGB kábel a Computex 2018-ról

Lian Li RGB kábel

Lian Li RGB kábel a Computex 2018-ról

A dolog pikantériája abban rejlik, hogy a kábelek világítása az alaplapról vezérelhető lesz, már amennyiben RGB kompatibilis alaplappal rendelkezünk. A Strimer 10 féle beépített világítási móddal rendelkezik, szóval a régebbi alaplapokkal rendelkezők is élvezhetik a látványt.

 

Ezért az újításért egyébként a Lian Li megkapta d&i díjat, ami valljuk be; egy igazán nagy elismerésnek számít. Ez is jól mutatja, hogy a gyártó mennyi munkát szánt a tervezésre.

 

Külön kiemelendő, hogy a Strimer a világhírű német overclocker, DER8AUER közreműködésével került kifejlesztésre. A név ismerősen csenghet még a kezdő moddereknek is, hiszen ő az a német srác, aki számtalan innovatív hűtési megoldás kifejlesztésében vett részt az évek során, ezzel tulajdonképpen egy kulcsfontosságú személlyé nőve ki magát az építői körökben. 


Mit szóltok hozzá? Ugye Ti is annyira várjátok, mint Mi? :)
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább