Merlinhardver

RGB iskola alap- és középfok a TFK-s srácok oktatásában

2019-08-01

Számtalan LED-es lehetőség érhető már el a számítástechnikában, ami valljuk be, egyre jobban megnehezíti a konfigok építését. Könnyen belecsúszhatunk egy inkompatibilis vásárlásba, építésbe, ami kis odafigyeléssel kikerülhető lenne. Mik érhetőek el jelenleg és mire érdemes odafigyelni ha LED-ekkel akarjuk felvértezni számítógépünket? Most ezt fogjuk kibeszélni.

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább