Barion Pixel Merlinhardver

TFKooler Hővezető paszta mustra - Hogyan NE csináld

2021-06-21

A múltkori átfogóbb hővezető paszta tesztünk után egy komplett termékcsaládot kenünk most a tesztpadra. A Cooler Master MasterGel kínálatában a belépő szinttől egészen a prémium kategóriáig bezárólag minden szegmensbe kínál pasztákat a gyártó. Árukon kívül miben különbözik a Pro, Regular, Maker és a Pro V2? Ezúttal melyik lesz a best buy?

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább