Merlinhardver

Thermaltake a CES 2019-en - Hello TT, Tt eSPORTS, LUXA2

2019-01-02

2018 december 31., Las Vegas, Egyesült Államok - A Thermaltake bemutatja a legújabb technológiai fejlesztéseket a Thermaltake CES 2019 kiállításon, amit a Venetian Hotel 2402 Veronese lakosztályában tekinthetők meg január 8-tól (kedd) 11-ig (péntek). Ebben az évben a Thermaltake a szoftverfejlesztésre és az új termékcsaládokra összpontosított. Ezek a SyncALL, Mondd „Hello TT”, az AI (Artificial Intelligence) és a Sync technológia beépítését jelenti a TT RGB PLUS ökoszisztémába. Szinkronizáld és aktiváld az összes TT RGB PLUS terméket hangvezérléssel, csak mondd „Hello TT”. A TT RGB PLUS család új partnerei a ViewSonic és a Team Group Gaming Monitorok. A Thermaltake 20. évfordulóját a Level 20 termékcsalád bemutatásával ünnepeltük meg, beleértve a PC házakat, a battle station gaming asztalt és a cherry switch gaming billentyűzetet is. A Thermaltake megkapja a 2019-es CES Innovációs Díjat a Level 20 Gaming háza esetében. Végül, a világhírű modderek - Stuart Tonks, Marc Molella, Erik Bergwest és Stefan Ulrich is jelen lesznek a casemod művészeti alkotásaikkal. A leginnovatívabb játék, PC modding és DIY élmény érdekében kérjük, csatlakozz hozzánk a Thermaltake CES 2019-en!

 

További információ CES 2019-en jelölt Thermalatake termékekről:

https://ces.thermaltake.com/2019/

Szeretettel várunk a Thermaltake CES 2019-re.

 

Thermaltake - 20 évnyi innováció megünneplése

A legendás Level 20 család a helyszínen fog megjelenni. A kiállításon a 2019-es CES Innovációs Díj nyertese a Level 20, Level 20 GT RGB Plus, Level 20 GT ARGB, Level 20 XT, Level 20 VT, and Level 20 MT ARGB házak lesznek. A ViewSonic és a Team Group játékmonitorok a TT RGB PLUS ökoszisztéma legújabb tagjai; beleértve a Razer Chroma Lighting és az Amazon Alexa alkalmazásokat is. Megjelenik a Toughpower iRGB PLUS Gold széria, egy erős, intelligens és csúcstechnológiás zöld tápegység. Megjelennek a hűtő termékek, mint a Riing Trio, a Riing Duo, a Pacific R1 Plus DDR4 memória világító készlet, a Pacific C240/360 LCS készlet és a P20/C20 hűtőfolyadék sorozat.

 

Thermaltake Gaming - A következő szintű játék

Lépj be új játékok világába, és próbáld ki a prémium játékélményt az új Thermaltake Gaming LEVEL 20 RGB játékperifériákkal. A 2019-es CES-en bemutatjuk a lenyűgöző Level 20 RGB gaming billentyűzetet - ami egy speciális Razer kiadással rendelkezik, általa pedig a jövőben érezhetjük magunkat - a Level 20 RGB gaming egér és egérpad debütálásával együtt. A Thermaltake Gaming célja az is, hogy egy új szintre emelje a játékélményt a Level 20 RGB és a Level 20 GT BattleStation Gaming asztal megérkezésével, illetve új színekkel bővítse a Thermaltake Real Leather Edition sorozat professzionális játékszéket. A CES 2019 a Tt eSPORTS klasszikusokat is magában foglalja, mint például a Neptune Elite RGB és a Neptune PRO gaming billentyűzet, a SHOCK PRO RGB 7.1 gaming headset és az új Black X RGB gaming egér.

 

Thermaltake Mobile LUXA2 - Díjnyertes mobil megoldások

A LUXA2, a powerbank, hang és tartó megoldások piacvezető márkája, örömmel jelenti be a CES 2019-ben való részvétlét. A LUXA2 bemutatja a kiválasztott termékeket a díjnyertes és ikonikus teljesítmény kategóriákból, ahol a látogatók először láthatják a legújabb EnerG Bar Power Adapter termékcsaládot, amely kompatibilis a piacon rendelkezésre álló laptopok többségével, így megfelelve az energiaellátási igényeknek.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább