Merlinhardver

Thermaltake Level 20 RGB BattleStation Gaming Desk

2019-05-15

A Thermaltake bemutatta az elektromos gaming asztalát, a Level 20 BattleStation RGB Gaming asztalt. Az elektromosan állítható játékasztal teljes felületén egérpaddal rendelkezik és szoftverrel vezérelhető 16,8 millió RGB színmegvilágítás közül válaszhatunk. A játékosok állíthatják a világítási effektusokat az iTAKE gaming motorral és szinkronizálhatják a TT RGB PLUS termékekkel. A Level 20 BattleStation RGB Gaming asztal rendkívüli funkcionalitást kínál, a játékosok elektromosan állíthatják be a játékasztal magasságát az ülő vagy álló pozíciókat 70 cm és 110 cm között. A digitális kijelzővel rendelkező 6-gombos vezérlő egyszerű kezelést tesz lehetővé, valamint pontos magassági beállításokat biztosít. A 4 memóriaprofil-vezérlő által egyszerű a magassági beállítások elmentése és előhívása egyaránt, így a jatékosok egy gombnyomással, kényelmesen szabhatják személyre asztalukat. A Level 20 RGB BattleStation-t úgy tervezték, hogy támogassa a legintenzívebb játékot is, kiváló minőségű motorral készült, amelynek maximális terhelése 150 kg. Továbbá a nagy felületű teljes egérpad lehetővé teszi, hogy a játékosok több monitoros játékrendszert állítsanak fel. Élvezd a profi játékélményt a Level 20 BattleStation RGB Gaming asztal segítségével!

 

 

A Thermaltake Level 20 RGB BattleStation Gaming asztal jellemzői:

EMELD ÚJ SZINTRE A JÁTÉKOT

Az ergonomikus kialakítású elektromos magasságállító gombok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák az asztal magasságát 70 cm és 110cm között. A játékosok alkalmazkodhatnak az ülő vagy álló pozíciókhoz egyaránt, hogy megfeleljenek a játék igényeinek.

OKOS PANEL DIZÁJN

A Level 20 RGB BattleStation 6-gombos vezérlővel rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében, valamint digitális kijelzőpanellel, amely pontos magassági beállításokat mutat. Az intelligens vezérlőpanel akár 4 magasság memória beállítását is lehetővé teszi, így a felhasználók egy gombnyomással tárolhatják és kényelmesen előhívhatják a kívánt magassági beállításokat.

TESTRESZABHATÓ CSATATÉR 16.8 MILLIÓ RGB SZÍNNEL

A Level 20 RGB BattleStation 16,8 millió RGB színmegvilágítással, 8 dinamikus fényhatással és akár 20 testreszabható világítási zónával rendelkezik, amely az iTAKE szoftverrel vezérelhető és szinkronizálható a TT RGB PLUS termékekkel a TT RGB PLUS szoftveren keresztül.

TELJES FELÜLETŰ EGÉRPAD

Optimalizált, teljes textillel ellátott egérpadfelülettel, amit félig durva texturált szövéssel terveztek. A Level 20 BattleStation RGB továbbfejlesztett egérkövetést és kiegyensúlyozott játékot kínál.

Szilárd varrásszélességgel lett kialakítva, hogy biztosítsa a tartósságot, megakadályozza az egérpad foszlását vagy sérülését, speciális csúszásgátló gumi alapot kapott, hogy megakadályozza az elcsúszást. Ez a felület a tisztításhoz és a karbantartáshoz eltávolítható.

ELEGÁNS ALUMÍNUM KERET

A Level 20 RGB BattleStation kiváló minőségű anyagokból készül, az elegáns alumíniumkeretekre biztonságosan rögzítették az RGB világító csíkokat, a klasszikus játékstílusért!

ULTRA MASSZÍV KIALAKÍTÁS

Tartós, megerősített acélból készült és egy speciális, karcolásmentes bevonattal is rendelkezik, amely növeli a tartósságot és stabilitást.

OKOS KÁBELRENDEZÉS

Tartsd tisztán, rendezetten a kábeleket a kábelkezelő tálca rendszer segítségével a zavartalan asztali teljesítmény érdekében.

ÉPÍTSD MEG ÁLMAID CSATATERÉT

A Level 20 RGB BattleStation játékasztal 165 cm x 75 cm-es felülettel rendekezik, a térkialakítás kiváló a nagy méretű toronyház elhelyezéséhez, a több monitoros rendszer számára, illetve rendkívül rugalmasan építheted fel álmaid csataterét.

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább