Merlinhardver

Thermaltake Pacific C240 / C360 DDC vízhűtők

2019-01-09

A Thermaltake, a világhírű PC DIY alkatrészek gyártója bejelentette négy minőségi vízhűtéses szett megjelenését a Venetian Hotel Veronese 2402 lakosztályában a CES keretein belül, köztük a Pacific C240 DDC / C360 DDC keménycsöves vízhűtő rendszereket, illetve a hasonló névre hallgató Pacific C360 DDC / C240 DDC lágy csövezésű vízhűtőit. Mindegyik csomag hatékony és kiváló minőségű kombinált rendszer, amely szinkronizálható az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel.

 

A Pacific C240 / C360 merevcsöves vízhűtő készlet Pure 12 ARGB Sync ventilátorokkal, Pacific W4 ARGB CPU vizesblokkal, Pacific PR15-DDC pumpa / tartály kombóval, Pacific C240 / C360 hűtővel, valamint egy flakon T1000 hűtőfolyadékkal (Pure Clean), hat C-Pro G14 PETG 16mm OD fittinggel, nyolc V-Tubler PETG csővel, egy ARGB LED vezérlővel és még számos tartozékkal van felszerelve.

 

A Pacific C240 / C360 lágycsöves vízhűtő csomagban a Pure 12 ARGB Sync ventilátorok, a Pacific W4 ARGB CPU vízblokk, a Pacific PR15-DDC pumpa / tartály kombó, a Pacific C240 / C360 hűtő, egy flakon T1000 hűtőfolyadék (Pure Clean), hat Pacific 1/2 '' ID x 3/4 '' OD fitting, két méteres V-tubler 4T 1/2 '' (12,7 mm) ID x 3/4 '' (19mm) OD átlátszó cső, egy ARGB LED vezérlő és egyéb tartozékok vannak.

 

A Pacific C240 / C360 DDC vízhűtő készleteket a PC DIY szakembereknek gondosan válogatott alkatrészekből rakták össze, amelyek ideálisak mind a kezdő építők számra, akiket a piacon lévő kiegészítők széles választéka összezavarhatja, mind a haladó szinten lévő, kiváló minőségű alkatrészeket kereső profiknak.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább