Merlinhardver

Új folyadékok kínálatunkban

2018-02-13

A Liquid.cool ColourFX egy teljesen előkevert, nagy teljesítményű hűtőfolyadék, amelyet Ultra-Pure Water, nem-toxikus etilén-glikol keverékből és élénk, nem festék színezékekből állítanak elő, amelyek stabilak a hosszú élettartamú színkoncentrációt eredményez. 
A CFX 3 évnél hosszabb eltarthatósági időtartamú, szinergikus korróziógátlókat tartalmaz a fémek, mint a réz, nikkel, sárgaréz, acél és alumínium védelmére BS5117, BS6580 és ASTM D1384 szabványok szerint. A CFX 90% -ban biológiailag lebomlik 10 nap alatt.

Jellemzők:
• 100% -os előkeveréses folyadékhűtő anyag, azonnal felhasználható a palackból.
• Szinergikus korróziógátlók a BS5117, BS6580 és ASTM D1384 szabvány szerint tesztelt fémek, például réz, nikkel, sárgaréz, acél és alumínium védelmére. Szintén tartalmaz alga és baktériumnövekedésgátlót és méretgátlókat.
• Tartós, nem foltos vízfesték, ami félelmetes színeket eredményez, hogy kontrasztos legyen a többi alkotóelemmel
• Nagy hatékonyságú, nem-toxikus Ethándiol keverék a megnövekedett hűtési teljesítmény érdekében, nincs csípős szaga
• Az elektromos vezetőképesség kevesebb, mint 10μS / cm (20 ° C)
• 3 év eltarthatósági idő az eredeti lezárt tartályban (ha a tömítés nem sérült) a közvetlen napfénytől védve.
• Úgy tervezték, hogy nehogy szétessen vagy eltömíthesse a rendszert részecskékkel, a CFX ezért 100% -osan kevert stabil összetételű az opaque folyadékbázisunknak köszönhetően.

Osztályozás - 1272/2008 / EK rendelet (CLP)
• Fizikai és kémiai veszélyek: nem minősül fizikai vagy kémiai veszélynek
• Emberi egészség: Nem minősül egészségügyi veszélynek, meginni tilos!
• Környezet: Nem minősül környezetvédelmi veszélynek

A termék kevesebb, mint 0,1% benzizotiazolinonát tartalmaz.

Megjegyzés: A Liquid Cool CFX biztonságosan használható a PETG csövekben is legfeljebb 12 hónapig. Ezt követően ajánlatos a rendszert desztillált vízzel átöblíteni majd újra feltölthető a CFX folyadékkal. 

Megjegyzés: A fennmaradó hűtőfolyadékot zárt tárolóedényben lehet tárolni, és fel lehet használni a folyadék pótlásra. Ne keverd semmilyen más adalék vagy biocid vagy folyékony hűtőközeggel.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább