Merlinhardver

Új gaming headsetek, Cooler Master MH751 és MH752

2018-11-06

Eindhoven, Netherlands, November 6, 2018 -A piacvezetők között számon tartott, játékos periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, a mai napon bejelenti az audió család két új tagját, az MH751 és MH752 headseteket.

 

“Olyan headsetet szerettünk volna létrehozni, amelyik a hangminőségre, a mikrofon minőségére, és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Az MH751és MH752 ezeknek az elképzeléseknek az eredményei. Mindkettő habkönnyű, és akár órákon keresztül is viselhető, és szinte minden felhasználási módhoz kiváló hangzást biztosít.” mondta el Bryant Nguyen, a periféria üzletág vezetője.

Az MH751 headset kiemelkedő hangminőséget és kényelmet biztosít, miközben erős és tartós is a rugalmas kialakításának köszönhetően. A műbőr fülpárnák jó zajcsökkentést és megfelelő kényelmet biztosítanak akár hosszabb játékos periódusok alatt is. A 40mm neodymium driverek teljes, jól kiegyensúlyozott hangzást adnak, míg az eltávolítható mikrofon a kristálytiszta kommunikációért felel.

 

Az MH752 játékos headset prémium hangminőségét a 40mm neodymium driverek és a beépített USB DAC, virtuális 7.1 csatornás surround hangzásnak köszönheti. Így a felhasználó képes less a hangok irányát megállapítani és a leghalkabb lépéseket is időben meghallani. Ez a könnyű headset ugyanolyan komfortot biztosít mint az MH751. A felhasználók további beállításokat is eszközölhetnek az MH752-n, a könnyen használható szoftver segítségével.

 

Mindkét headset eltávolítható kábellel és smart lock rendszerrel kerül forgalomba. Forgatható kialakítású fülrészeket és bársony hordtáskát is kapnak a könnyű tárolásért és hordozhatóságért. Az MH751 és MH752 multi-platform kompatibilisek; választható 3.5mm jack és USB a PC-hez való csatlakoztatáshoz, konzolokhoz és mobil eszközökhöz.

www.coolermaster.com

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább