Merlinhardver

Új házak a Thermaltaketől! Level 20 MT és Level 20 GT

2019-02-27

A Thermaltake, a vezető gaming tornyok gyártója bemutatta az új Level 20 MT ARGB közepes méretű toronyházat és a Level 20 GT ARGB teljes méretű toronyházat. Mindkét ház vezérelhető 5V-os ARGB LED ventilátorokkal rendelkezik, amelyek segítségével 16,8 millió RGB szín közül választhatunk. Továbbá a toronyházakat szinkronizálhatjuk az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome RGB-képes alaplapjaival. A Level 20 MT ARGB és a Level 20 GT ARGB a legújabb innovációinkat használják fel ultra-modern stílusban, ezáltal egyedülállóak a piacon. A Level 20 MT ARGB ATX közepes méretű toronyház elegáns megjelenéssel, optimális hűtéssel és egy nagyított oldalpanellal rendelkezik, amely kiváló betekintést nyújt a PC alkatrészeinek megtekintéséhez. A toronyház három előre telepített 120mm-es 5V-os ARGB LED elülső és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral rendelkezik, amelyek a hatékonyabb megvilágítására és hőelosztására szolgálnak. A Level 20 GT ARGB egy prémium nagyméretű toronyház négy edzett üveglappal rendelkezik, zárható, csuklópántos ajtókkal, valamint támogatja az E-ATX méretű alaplapokat, szabadalmaztatott PCI-E slot-okat és eltávolítható PSU fedelet. A toronyház két előre telepített 200 mm-es 5V-os ARGB LED elülső és egy 140 mm-es hátsó ventilátorral van felszerelve. Az új Level 20 MT ARGB és a Level 20 GT ARGB toronyházak prémium dizájnnal, a legújabb technológiával és lenyűgöző kompatibilitással rendelkeznek.

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább