Merlinhardver

Új TT Toughpower iRGB PLUS Gold TT Premium sorozat

2019-01-11

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming felszerelések és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, bemtatja a Toughpower iRGB PLUS termékcsalád legújabb tagjait, a Toughpower iRGB PLUS Gold TT Premium sorozatát, amely három teljesítményben kapható: 1000W, 850W és 750W. A Gold minősítésű termékek a világon az első, szabadalmaztatott, ultra csendes, 16,8 millió színű Riing Duo 14 RGB ventilátort alkalmazzák, amely 18 LED-et használnak (12 a ventilátorkereten és 6 a hub körül) és 14 megvilágítási mód közül választhatunk. A termékcsalád a Thermaltake fejlett PSU/PC felügyeleti technológiáját, a Smart Power Management használja, így a világítás ellenőrzése és az eszközök digitális kezelése bármikor, bárhol megoldható, miközben zöldek maradnak. A Toughpower iRGB PLUS Gold sorozat a TT RGB PLUS ökoszisztéma része, így néhány kattintással vagy az AI hangvezérlés segítségével szabályozhatjuk a TT RGB PLUS rendszeren keresztül a szinkronizált RGB világítási hatásokat. A Thermaltake a következő szintre emelte a világítás szinkronizálását az Amazon Alexa és a Razer Chroma segítségével.

 

 

Az RGB megvilágításon kívül a teljesen moduláris tápegység 100%-ig japán kondenzátorokkal, Smart Zero ventilátorral, állandó feszültségszabályozással rendelkeznek a kiváló megbízhatóság és a csendes működés érdekében.

 

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább