Merlinhardver

Újradefiniált teljesítmény! Ez az új ASRock B365 alaplap!

2019-01-09

A 2019-es év indításának nincs jobb módja, mint új termékek bejelentése, így az ASRock örömmel mutatta be a CES 2019-en az Intel® B365 chipset-et használó alaplapokat, megcélozva a mainstream piacot, de nemcsak a funkcionalitásban mutattak többet, hanem dizájnban is. A termékcsaládot összesen 5 alaplap alkotja, köztük a Mini-ITX, az egyre népszerűbb PRO sorozat és a legújabb Phantom Gaming alaplapok, így széles választékot kínál minden felhasználó számára.

 

 

 

Mivel az M.2 NVMe SSD-k egyre vonzóbbak a megfizethetőség, a kapacitás és a teljesítmény szempontjából, ezért ezek a villámgyors tárolóeszközök hamarosan kiváló megoldást fognak nyújtani játék céljára vagy akár mindennapi használatra. Az ASRock látva ezt a tendenciát, elindult, hogy az első legyen a piacon, aki az M.2 hűtőbordát a mainstream alaplapokhoz használja, a B365 Phantom Gaming 4 további két M.2 hűtőbordát is tartalmaz a másodlagos, nagysebességű M.2 SSD-khez.

 

Az impozáns RGB világítás a személyre szabott számítógépek trendjévé vált.  Az ASRock B365 Phantom Gaming & PRO sorozat alaplapjaival testreszabhatjuk a PC fényeit a Polychrome SYNC RGB LED-es világításával. Biztosítja mind a 3-tűs egyenként vezérelhető LED-eket, mind a 4-tűs hagyományos RGB LED-et, amin keresztül közvetlenül csatlakoztathatjuk azokat az alaplaphoz, és szinkronizálhatjuk a világítási rendszerüket az alkalmazás segítségével.

 

Az ASRock új színt hoz ebbe a szegmensbe, hogy a lehető legtöbbet nyújtsa az új B365 alaplap sorozat létrehozásával, a funkcionalitás és az esztétika javításával, így mindenképpen ideális megoldást kínál az új PC-khez.
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább