Merlinhardver

Vége a kábel-spagettinek: Seasonic kábelkezelő eszköz

2018-06-21

A kiváló tápokat gyártó Seasonic úgy döntött, hogy ideje megszabadulni a minden modder életét megkeserítő, látványromboló kábelkötegektől. Az idei Computex-en elő is rukkoltak a megoldással, ami nem más, mint kissé unalmas elnevezésű System Cable Management Device azaz a rendszerkábel kezelő készülék. Bugyután hangzik, pedig irdatlanul hasznos lesz: 

 

Forrás: Seasonic

 

A képen jól látható, hogy mire számíthatunk a találmánytól. Hasonlítsd csak össze ezt a látványt egy undorító kábelhalmazzal!

 

Forrás: PC Perspective

 

A fenti képen jól látszik, hogy kompatibilis tápegységeket közvetlenül az SCMD panelbe csatlakoztathatjuk, a tápkábel kimenetek pedig egyenletesen vannak elosztva a szerkezet oldalán. Egyszerűen csak csatlakoztasd azokat a kábeleket, amikre szükséged van, és hagyd ki, ami nem kell. Maga a cucc elég keskeny, hogy beférjen az alaplap mögé, így lényegében teljesen képes elrejteni a kábelezést anélkül, hogy feszegetned kellene bármit is.

 

 Forrás: PC Perspective

 

A kor elvárásainak megfelelően természetesen látványos RGB világítással is felszerelték. Az SCMD még csak koncepció, mi már nagyon várjuk! 

 

Ti hogyan allkalmaznátok a rendszeretekben?

 
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább