Merlinhardver

Ti küldtétek!

A gépépítés nem csupán szimpla szórakozás, talán Te is jól tudod, hogy miről beszélünk! A kusza kábelek ízléses elrendezése a háttérben, a szemet gyönyörködtető LED világítás, nem is beszélve az extreme egyedi vízhűtő rendszerek kiépítéséről, valódi művészet a gamerek és moddingal akár hobby, akár professzionális szinten foglalkozók világában. Ha Te is büszke vagy az alkotásodra, mutasd meg másoknak is! A lenti űrlap segítségével el tudod küldeni Nekünk a konfigurációdról készített képeket, melyeket közzéteszünk, hogy mások is ihletet meríthessenek az egyedi kivitelezésedből!
Mutasd meg a világnak!
Add meg a neved, e-mail címed, megjegyzésbe egy tetszőéeges learást a munkádról, majd csatold a gépedről készített képeket és már el is küldheted!
Név: *
Email: *
Megjegyzés:


Képfeltöltés: *:
Kattints ide a képek feltöltéséhez vagy húzd be őket a szaggatott szegélyű területre. *


Elküldöm!
Merlinhardver - Ti küldtétek!


BitBetyár
Név nélkül

14 éves vagyok, és ez volt életem első gép építése, szerintem elég jól sikerült, a proci hűvös, ahogy az a nagy könyvben le van írva. Moddoltam az elejét a tetejét, ssd-re csináltam egy backplate-et és a videókártyára is. A kábelek még úton vannak hozzá. Jövőben tervezek majd egy új videókártyát is venni hozzá, aztán mehet bele az is a rendszerbe. A Blue Beast nevet kapta. :) In Win 303 i7-7700K @5.0 Ghz Asus Z270-F Corsair Vengeance LED 3000Mhz 16Gb Gtx 750 Ti OC Corsair RM650X Hűtés: EK 360mm PE EK Supremacy EVO EK D5 Plexi toppal (PWM) EKWB Fittingek 12/10 csövekkel Barrow tartály. Barrow 90 fokos fittingek EK T elosztó.

Sándli Roland

Barátnőm játszós/tanulós Wooden PC-je :) Kartondobozos "test bench"-ről költözött ebbe a teljesen egyedi, 98%-ban fából, 0.6%-ban aluból, és 1.4%-ban PU ragasztóból készült gépházba. A különlegesen nyíló plexis ajtó mögött mindenféle lányos kiegészítő teszi hangulatosabbá az előzőgenerációs "játékgépet". Természetesen az RGB led sem maradhatott ki. A táp (egyelőre) nem a neki kialakított részlegbe került a felsőtápos kialakításnak köszönhető rövid CPU betáp miatt. Az előlap még befejezésre vár... Phenom II x4 965 Black edition Gigabyte 7700HD 8GB CSX RAM 450W Chieftec PSU

Fresli János (Soccer)

Üdv mindenkinek! Akik ismernek tudják hogy elvetemült dolgokat találok ki, és legtöbbször BaluC barátommal közösen alkotunk egy jó ideje. Ezúttal saját használatra, egyénileg készített gépemet szeretném bemutatni. A tervem, egy falra és asztalra is rakható,szerelhető gép megalkotása szolid fényekkel és csendes működéssel. A készítés folyamán sok dolog változott módosult annak érdekében hogy minden elképzelt dolog megvalósuljon. Az alap 15mm vastag plexi lapokból összerakott trapéz forma. Ebben 430 darab egyesével programozható led, de élében belemarva a plexi lapba. Ezek az alap fényeffektet biztosítják. A külső felület matt fekete fóliával van borítva mintára vágva. Belső részen szintén minden matt fekete (Black-Mod). A gépnek a Lightning Strike nevet adtam, és próbáltam valamiféle villám fényeket produkálni. Nyilván ha tervezek, rajzolok stb ezek ki lesznek kapcsolva, de ha éppen fényekre vágyom a lehetőség adott. A hardvereken gondolkodtam hogy felsoroljam vagy sem, nekem nem ez a modding lényege, viszont lehet hogy van akit ez érdekel. Alaplap MSI x99a Godlike Gaming Carbon CPU I7 5930k Memória Hyperx predator 64gb 3200mhz VGA MSI Lightning 980TI két darab SLI PSU Corsair AX 1500i SSD Hyperx 480gb két darab HDD 4TB WD 3.5' Purple SATAIII két darab Vízhűtés 12/16 os csöveken Bitspower szerelvényekkel. A két szivattyú, a két HDD és a táp, a hátsó részen találhatóak a szabályzókkal és a fény vezérlővel. Jelenleg teszt üzem van és csinosítgatás, a részletek kidolgozása, de az biztos hogy ez nem egy végleges állapot, sem kábelezés sem a vízrendszer tekintetében. Köszönöm a támogatást és lehetőséget hogy itt lehetek a Merlin hardvernek és a Bitspowernek. Videó: https://www.youtube.com/watch?v=QArXrvEVslo https://www.youtube.com/watch?v=l2ufJOH3wgs A rajzok nem de a képek fejre álltak!?

1