Barion Pixel Merlinhardver

Ti küldtétek!

A gépépítés nem csupán szimpla szórakozás, talán Te is jól tudod, hogy miről beszélünk! A kusza kábelek ízléses elrendezése a háttérben, a szemet gyönyörködtető LED világítás, nem is beszélve az extreme egyedi vízhűtő rendszerek kiépítéséről, valódi művészet a gamerek és moddingal akár hobby, akár professzionális szinten foglalkozók világában. Ha Te is büszke vagy az alkotásodra, mutasd meg másoknak is! A lenti űrlap segítségével el tudod küldeni Nekünk a konfigurációdról készített képeket, melyeket közzéteszünk, hogy mások is ihletet meríthessenek az egyedi kivitelezésedből!
Mutasd meg a világnak!
Add meg a neved, e-mail címed, megjegyzésbe egy tetszőéeges learást a munkádról, majd csatold a gépedről készített képeket és már el is küldheted!
Név: *
Email: *
Megjegyzés:


Képfeltöltés: *:
Kattints ide a képek feltöltéséhez vagy húzd be őket a szaggatott szegélyű területre. *


Elküldöm!
Merlinhardver - Ti küldtétek!


János

Kedves Merlinhardver, Köszönöm a segítséget: elkészült életem első egyedi merev csöves vízhűtése.

Tamás

Első egyedi vízhűtéses gépem. Eredetileg a hűtés direkt a Cyberpunk-ra lett elkészítve, mivel tudtam hogy muszáj leszek stabil OC-t alkalmazni, de végülis minden játék szempontjából hasznos lett a fejlesztés. Először csak egy 360 mm-es (45 mm vastag) radiátor volt, de ezt gyorsan pótoltam egy 280-al (30 mm vastag). A kör lehetett volna szimplább is de én így gondoltam jónak. A ház egy moddolt Corsair 570X. Elöl és felül átalakított/maszekolt konzolok vannak a 140 mm-es ventilátoroknak. 3D nyomtatott az első radiátor ventilátorral való csatlakozás. A felső üveg tartókonzolja is egyedi tervezés és nyomtatás, már csak színre kell fújni. A hátsó 120-as venti belső rács borítója is saját. Valamint a plusz táptakaró lemez is egyedileg maszekolt és hajlított. Az takarja a 2db HDD-t tartalmazó ketrecet, ami szintén egyedi tervezés és 3D nyomtatott. A vízhűtés minden része, kivéve a GPU blokk ami Ali-ról vett Bykski márka, minden a Merlin oldaláról lett rendelve az EKWB és Alphacool márkában. Maguk a komponensek sajnos nem naprakészek, így próbálok belőlük kisajtolni mindent: CPU: Intel 9700K 5Ghz Alphacool GPU: EVGA 1080 Ti Kingpin 2088 Ghz.

Kiss Csaba

Saját építésű Xbox One x, Crash Bandicoot színekben, egy Ek-240-es építéssel egybeöltve. Páromnak készült mert nagy Crash fan. Az asztali gép pedig még építés alatt, vár a maradék vizes cuccra :) Köszönöm

Jakabfi Gábor

Sziasztok. Ez az én masinám. Próbáltam mindent igényesen megcsinálni. Proci : I7 8700k Ram: 32GB Kingstone hyperx VGA: Asus strix 2060 6GB Hűtés : Fractal Design Celsius S24 Alaplap : Asus ROG STRIX B360-F SSD: Samsung 250GB 970 EVO M.2 HDD : 2db 4T Seagate Gépház : Corsair Carbide 678T Táp: Seasonic Prime Ultra 850W 80+ Platinum

1