Barion Pixel Merlinhardver


Kedves leendő Viszonteladónk!
Cégünk alapvetően számítógépes folyadékhűtő rendszerekkel, alkatrészeivel valamint modding kiegészítőkkel foglalkozik. Ez a szegmens az elmúlt években jelentősen fejlődött, mivel egyre nagyobb igény van az esztétikus, egyedi, hosszabb életű és nem utolsó sorban hatékony gépekre.

Ahogy mottónk – Modding, Gaming, Cooling – is mutatja, mi ebben a szegmensben vagyunk versenyképesek és raktárkészletünk is erre specializálódott. Az Aquatuning magyarországi képviseleteként nagyon kedvező árakat tudunk kínálni az Alphacool, Phobya és Masterkleer termékek esetében.

Ezek mellett természetesen egyéb ismert gyártók termékei is megtalálhatóak kínálatunkban, úgy, mint az EK Water Blocks, Bitspower, Bykski, AquaComputer, stb.
Termékeink nagy részét külföldi beszállítóktól, illetve közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így az árainkat versenyképesen tudjuk tartani. Termékeink egy részét raktáron tartjuk, de a megrendelések többségét 4-5 munkanapon belül teljesítjük.

Mivel cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a folyadékhűtés terén, ezért szívesen segítünk tanácsadással akár a tervezésben és kivitelezésben is.

A kínálatunkról CSV listát biztosítunk és a webszolgáltatásunkon keresztül az adatbázisunkban található termékeink adatait, leírásait és termékfotóit is le lehet kérni.

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette az érdeklődésedet, a regisztrációs űrlap kitöltésével regisztrálhatsz viszonteladóként.


FONTOS!
A regisztráció után ügyfélszolgálatunk elbírálja a jelentkezésed és értesít Téged a döntésről.
Cégnév: *
Adószám: *
Kapcsolattartó vezetékneve: *
Kapcsolattartó keresztneve: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Jelszó: *
Jelszó még egyszer: *Regisztrálok