Merlinhardver

EKWB DYE kit és Torque fittingek - TFK VIDEO

2019-07-19

Tedd színesebbé a géped és mindennapjaid, hisz ahogy a mondás is szól: A változatosság gyönyörködtet!

Az EKWB sok újdonsággal jelentkezett mostanábam, és ezek közé tartozik az is, hogy egyedi színkombinációkkal dobhasd fel a gépedet.

Ebben segyít a DYE kit, amivel egyedi színeket keverhettek, akár pasztel, akár clear folyadékokból, és ehhez színezhetetőek az új Torque fittingek is

Nézzétek meg a videót, Csabi mindent elmond

 
Kapcsolódó termékeink
Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább