Barion Pixel Merlinhardver

Processzor delidelésről szakszerűen i5-8600K OC 5.0

2020-01-16

Egy régi ígéretüket váltották be a TFK-s srácok és kicsit ki is bővítették a témát.;) Nem csak delideltek, hanem tunningoltak is egy i5-8600K- t, egészen, stabil 5.0GHz-ig!
De vajon, mit érdemes tudni a processzor kupaktalanításról?
Mire figyeljünk és mit használjunk ha ezen beavatkozás mellett döntünk?
Vajon megéri-e a kockázat, hogy nyerjünk pár fokot terhelés alatt?
Többek között ezen kérdéseket vitattuk meg Ákos vendégünkkel, miközben kupaktalanítottuk saját i5-8600K processzorunkat.
Csekkoljátok.

 Írd meg véleményed!


A Merlin csapat
A Merlinhardver kimondottan fontosnak tartja a vásárlók elégedettségét, ezért folyamatos rendszerességgel tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyek naprakész információkkal szolgálnak az érdeklődő kezdő és haladó buildereknek egyaránt!

Bővítsd a tudástáradat, olvass a szakmában! Merülj bele a gépösszeszerelés és moddingolás rejtelmeibe! Tudd meg, hogyan készülnek a legprofibb vízhűtő rendszerek, milyen alkatrészekre és szerszámokra lesz szükséged egy igazán cool cooler beszereléséhez! Tekintsd meg aktuális hardver tesztjeinket, melyek kimondottan nagy segítséget nyújtanak az igényeidnek megfelelő konfiguráció megépítéséhez. Ha kérdésed van bátran fordulj online ügyfélszolgálatunkhoz!
Ti küldtétek!
Ti küldtétek, mi közzétettük. Ha szeretnéd látni a legmenőbb gépösszeállításokat, vagy Te magad is megmutatnád a világnak, hogy éppen milyen szörnyeteggel nyomulsz, kattinst a „Tovább” gombra és küld el nekünk azt, amid van!
tovább